...

Jani, känns inte alls som det är December på Torsdag, right?
Inge snöö... och den som kom försvann i dag helt... :(
Ja, Sara är depp nu !
Har verkligen ingen lust att blogga, tid har jag inte heller, så denna uppdatering kommer ni nog kunna vänta er, är ledsen men blir kanske bättre så småningom ;)
Idag, har jag varit med PAO ! Hon såg ut som en Norsk skidåkare, eller en som kom från Lappland med dubbla mössor tre stolekar förstor jacka två stolekar för stora skor och ja tre stolekar förstora vantar x)
bilder från 2009 på Pallina !
ÄLSKADE VÄN ! ♥



VILL HA SNÖ!
Skulle vilja säga, en sak, Precis nästan två veckor efter det att vi kunde börja rida NalleSkrutt igen, tappade han en sko.... -,- Coral har tappat en baksko, Nalle en Framsko... TUR det inte var den som han hade ont i!! ;) Fast pappa sa att han ömmade i morse... :( Så ja... TUR att hovslagaren, (EN ANNAN ÄN FÖRUT!) kommer på Fredag !!
I morgon i skolan skulle vi åka skridskor mellan 9 och 10. Men jag har min extrafranska på onsdagar i en halvtimma, så jag behöver inte göra det. 1 jag kan knappt åka skridskor och har inte gjort det sedan sexan... 2. Har inga skridskor ;) hehe... SÅ vad gör man ? Jo, man åker till skolan och har Franska ;)
Wiio.
Nu ska Sara spela lite MV och Angry Birds! ;D YE
Puss, Sara !

SarraJansson

Hej! Jag heter Sara och är 17år. Följ mig och mina hästar!

RSS 2.0